Kehittämiselle

Kustavin Kipinässä ympäröivä puhdas luonto, tilan elävöittävät näyttelyt sekä huolella ja parhaista raaka-aineista valmistettu ruoka puhaltavat yhteen hiileen, tarjoten inspiroivan ja innostavan ympäristön kokouksillenne.

Ihminen on kokonaisuus ja sellaisena sitä tulee kehittää.

Täällä huolehditaan kokonaisuudesta jotta te voitte keskittyä pureutumaan kiperimpiinkin kysymyksiin. Hyvä ruoka sekä laadukkaan kuvataiteen täyttämät tilat antavat mahdollisuuden nähdä laatikon ulkopuolelle.

Kipinän tilat ovat käytössäsi saunaa myöten, sopimuksen mukaan. Räätälöidään tarpeisiisi sopiva tilaratkaisu, ruokien kera.

Haluamme tarjota teille niin hyvät ulkoiset puitteet kuin sisäisen tilan innostumiselle, ratkaisuille ja kehittämiselle!. Näemme näin tarpeen tarjota myös konsultaatiota ja kehittämispalveluita jotta voimme ratkoa haasteitanne yhdessä, tässä esimerkkejä:

  • Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen
  • Työryhmien yhteistyön kehittäminen
  • Strategian vieminen arkityöhön

Ota yhteyttä niin sovitaan Kipinän esittely ja käydään samalla läpi yrityksenne tai työyhteisönne asioita jotka askarruttavat teitä.

Kehittämispalvelut

Kuvataiteelle

Taide puhaltaa harkittun ja toimivan arkkitehtuurin talomme sielun. Tila muuttaa luonnettaan kuusi kertaa vuodessa vaihtuvan taidenäyttelyn myötä. Olemme halunneet tuoda kiinnostavimpia kotimaisia, saaristolaisia sekä pohjoismaisia taiteilijoita esille näyttelyissämme.

elena_kervinen_kustavin_kipina_ars_europa_kustavi_2014

 

Pohjoismainen teema

Pohjoismaisuus on ollut läsnä Kipinän alusta asti. Erityisen voimakkaasti viime kesän Ars Europa Kustavi 2013 näyttelyssä sekä tämän kesän näyttelyssä, joka tuo jälleen Kipinään suomalaista, norjalaista ja ruotsalaista kuvataidetta, Espanjalaisella maustettuna!

Taide on luovuuden, aistien ja tunteiden kiinteä muoto jonka haluamme tuoda lähelle jokaista hetkeä Kustavin Kipinässä.

Ars Europa Kustavi 2014

Hyvälle ruoalle

Juuri ruoan ihmisiä yhteen saattava voima on miksi me myös haluamme tarjota vain parasta, parhaista raaka-aineista, antimia kunnioittaen ja huolella valmistaen, ruokaa jonka ääreen voi hiljentyä.

Räätälöimme kokouksen aamiaisen, kahvitarjoilun sekä lounaan tarpeittenne ja halujenne mukaan, tai voitte antaa meille vapaat kädet tarjota parastamme! Juhlatilaisuuksien buffet sekä bankettiruokailut onnistuvat useiden ruokalajien illallisesta mukavaan ja maittavaan salaatti & kalabuffettiin.

kustavin-kipina-ruoka-palvelu-catering-ryhmä1

Meille ruoka on suurimpia ja rakkaimpia intohimoja, tule jakamaan ne nautinnot mitä saariston ruokakori voi tarjota. Kesällä kutsumme suomalaisia huippukeittiömestareita tekemään oman näkemyksensä kesän herkullisista raaka-aineista.

Pop Up Ravintola Kipinä

Kahden suomalaisen keittiömestarin lisäksi saamme jo toista kesää kunnian tarjota teille islantilaisen huipun näkemys suomalaisista raaka-aineista. Ensimmäistä kertaa Kipinässä nähdään myös baskikeittiötä kun Patxi Rincón laittaa omalla viikollaan perinteistä Baskimaalaista ruokaa, osin saariston raaka-aineista Baskimaalaisilla twisteillä.

kustavi-kipinä-pop-up-ravintola-2014

Pop Up Ravintola Kipinä 2014

 
Back to top