Kustavin Kipinän pop up -ravintola aukeaa neljättä kertaa

kustavin-kipinä-pop-up-ravintola-kipinä-2015-banneri-19.5

Kustavissa sijaitseva pop up -ravintola Kipinä avaa ovensa jälleen 2. heinäkuuta. Luvassa on elämyksiä kaikille aisteille.

Huippukokit kylässä

Turun saariston luonnonkauniissa Kustavissa sijaitseva monitoimikeskus Kipinä antaa puitteet monenlaiseen toimintaan. 2.7.–2.8. talo taipuu jo neljättä kertaa pop up -ravintolaksi, jossa eri maiden huippukokit tulkitsevat saariston parhaista raaka-aineista koostuvaa ruokakoria ja loihtivat siitä ainutlaatuisia neljän ruokalajin kattauksia.

 

  • 2.–5.7. ja 9.–12.7. Kipinän keittiössä vierailee keittiömestari Patxi Rincon Zeanurin kylästä Baskimaalta. Rincon lupaa yhdistää saariston ja Baskimaan maut sekä perinteisillä että moderneilla tekniikoilla.

 

  • 16.–19.7. makuhermoja hellii keittiömestari Rene Uusmees tallinnalaisesta huippuravintola Mekkistä. Viron parhaiden ravintoloiden joukkoon kuuluva Mekk on yksi nykyaikaisen virolaisen keittiön luojista, ja Kipinässäkin Uusmees leikittelee virolaisten perinteiden ja pohjoismaisten näkemysten ennakkoluulottomalla yhdistelyllä.

 

  • 23.–26.7. keittiön valtaa islantilainen Fannar Vernhardsson, arvostetun VOX-ravintolan keittiömestari Reykjavikista. Vernhardsson on yksi maansa parhaista keittiömestareista sekä Islannin kansainvälisesti menestyneen kokkimaajoukkueen jäsen.

 

  • 30.7.–2.8. kokataan maailman parhaista nautakarjoista aidolla hiilellä ja jätetään tilaa myös yllätyksille. Kipinän viimeisen pop up -viikon vieraileva keittiömestari ilmoitetaan myöhemmin kotisivullamme.

Aikaisempina vuosina Kipinässä ovat kokanneet esimerkiksi huippukokit Matti Jämsen Bocuse d’Or tiimeineen, huippuravintoloitsija ja suomen arvostetuimpiin kuuluva Pekka Terävä ja useampanakin kesänä nähty Erik Mansikka Kaskiksesta. Siggi Hall sekä Sigurdur Haraldsson Islannista ovat tuoneet islannin makuja tutuksi.

 

Neljän ruokalajin menu 65 €.

Kattaukset torstaista sunnuntaihin klo 13.00, 16.00 ja 19.00.

Pöytävaraukset: info@kustavinkipina.fi

 

Kustavin Kipinä on Turun saaristossa sijaitseva, arkkitehti Pekka Vapaavuoren suunnittelema monitoimikeskus. Vuonna 2011 toimintansa aloittanut keskus palvelee ympärivuotisena kuvataideateljeena ja -galleriana sekä kuvataidekurssikohteena, joka soveltuu myös juhla- ja ravintolatilaksi sekä työyhteisöjen monimuotoiseen kokous-, koulutus- ja kehittämistoimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *