Pop Up Ravintola Kipinä 2017  9.6.–11.6. & 6.7.–6.8.

VARAA PÖYTÄ

Kipinään voi tulla suoraan mökiltä shortseissa ja juoda lasin hyvää shamppanjaa. Tämän jälkeen voi rauhoittua neljän ruokalajin ja muutaman keittiön tervehdyksen kattavaan menuun jonka kestoa mitotetaan tarpeen tullen jotta asiakas kerkeään seuraavaan lossiin.

 Menu 65€ Bussi edestakaisin 20€

Katso keittiömestarit ja lisätiedot >

VARAA

2017 KESÄNÄYTTELY JULKISTETAAN PIAN!

 2016 Kesänäyttely

Kesän taidenäyttely rakentuu kuvataiteilija Petteri Luodon,  kuvataiteilija Mikko Paakkolan sekä ukrainalaisen ja ranskalaisen vierailevien taiteilijoiden teosten yhteisnäyttelyyn. Näyttely avataan yleisölle 26.5. ja näyttelyihin voi tutustua viikonloppuisin kello 12-16  ja 28.6.alkaen tiistaista sunnuntaihin kello 12-16.

Petteri Luodon uusissa maalauksissa korostuvat pastellisävyt ja ruokamaailmaan sidoksissa olevat aiheet. Kankaalle maalatuissa teoksissa ruuan estetiikka on pelkistetty lapsenomaisesti ääriviivoin, joita vahvat kontrastit taustalla korostavat. Kuvataiteilija Mikko Paakkolan työskentelynsä pohjalla on väripigmenttien intensiteetti, joka kulminoituu teosten välittämässä syvän hiljaisuuden panoraamassa. Rosoiset maalaukset yhdistävät keskiyön auringon ja mystisen pohjoisen valon ainutlaatuiseen belgialaiseen tasankomaisemaan. Maisemaan, joka on tehnyt taiteilijaan lähtemättömän vaikutuksen. Mikko Paakkola on opiskellut Turun piirustuskoulussa 1981-85 ja myöhemmin Ranskan l’Ecole Nationale Supérieure des Beaux-Arts’ssa 1988-90. Paakkola on työskennellyt Brysselissä Belgiassa vuosina 1996-2006 ja nyt työskentelee ja vaikuttaa Turussa.

 
Back to top