Matti Jämsenin menu 17.7. – 20.7.2014

 

Brändöläistä siikaa ja savustettua katkarapua

Karjaa Ahvenanmaan saaristosta I, tartarina

Karjaa Ahvenanmaan saaristosta II, hiillostettuna

Mansikkaa ja maitoa

 

Varaa pöytäsi: info@kustavinkipina.fi

Suomen maailmanmestaruuskilpailija Kipinässä 17.–20.7.!

 

Matti Jämsen on 1979 syntynyt suomalainen huippukeittiömestari joka on työskennellyt ja harjoitellut ahkerasti niin kotimaasa kuin ulkomaillakin, muunmuassa oslolaisissa huippuravintoloissa. Hän on kuluneen vuoden ajan harjoitellut päivittäin assistenttinsa Antti Lukkarin kanssa. Antti lukkari tulee mukaan Kipinään kahden muun keittiötiimiläisen kanssa. Hän on kilpaillut Bocuse d’Orissa myös aiemmin, vuoden 2011 finaalissa hän pääsi viidennelle sijalle maailmassa, euroopan karsinnoissa hän oli kuudes.

Food & Fun ykkönen 2011, Vuoden Kokki 2005, 

Vuoden Olutkokki 2013!

Matti on paitsi Elo-säätiön siivittämällä matkalla maailman parhaaksi, hän on myös ansioitunut monilla areenoilla. Vuonna 2005 hänet valittiin Vuoden Kokiksi Suomessa. Hän myös voitti keittiömestareiden kansainvälisen kokoontumisen leikkimielisen kilpailun Food & Fun Reykjavikissa vuonna 2011. Tänä vuonna hän oli tuomaroimassa kyseistä festivaalia! 

 

 


 

Suomen Bocuse d’Or tiimin esittelyvideo.

 

Vuoden Kokki 2005 nostalgiaa

 

Meinikiä Tukholmasta, Euroopan Bocuse d’Or karsinnasta 8.5.2014 jossa Jämsen sijoittui viidenneksi.

 

 

 

 

4 Ruokalajia Matti Jämsenin luomaa maistelumenua parhaista lähiraaka-aineista

65 € sisältäen neljän ruokalajin illallisen

Tarjolla viinipaketti 32 €, 4 kaatoa. Hyvä valikoima viinejä ja olutta. (Ei sisälly menun hintaan)

 

Serviisit ovat kello 13.00, 16.00 ja 19.00

Pöytävaraukset: info@kustavinkipina.fi

 

 

Pop Up Ravintola Kipinässä vuonna 2014 myös:

Sigurður Kristinn Laufdal Haraldsson

 

Patxi Rincón

 

Erik Mansikka

 

 
Back to top