Sigurður Kristinn Laufdal Haraldsson Kustavin Kipinässä

 

Nuori islantilanen mestarikokki Kipinän kesässä 10.–13.7.!

 

Sigurður Kristinn Laufdal Haraldsson on nuori, syntynyt 1988 mutta ei turhaan ole arvostettu Islannissa. Hän on voitti vuoden kokki tittelin vuonna 2011, on työskennellyt tunnetussa VOX ravintolassa Hilton Nordica hotellissa Reykjavikissa.

Vuoden kokki vuonna 2011

Sigurður Haraldsson lähestyy ruokaa pohjoismaisesta näkökulmasta, tuoreista raaka-aineista, yrteistä, savustamisesta ja muista perinteisistä, nyt uutta puhtia saaneista valmistustavoista. ”Yritämme tehdä ruastamme niin puhdasta kuin voimme” hän kommentoi ruokaansa.

Kahdeksas maailmassa vuonna 2013

Sigurður Haraldsson sijoittui kahdeksanneksi maailmassa Bocuse d’Orissa, kahden vuoden välein järjestettävässä keittiömestareiden maailmanmestaruuskisoissa. Hänen valmentajansa Þráinn Freyr Vigfússon valmentaa myös tämänhetkistä Islannin edustajaa.

 


 

Haastattelussa Sigrður ja hänen valmentajansa Þráinn ennen vuoden 2013 finaalia Lyonissa.

 

Bocuse d’Orin video Islannin osuudesta Lyonissa

 

 

 

 

4 Ruokalajia Sigurður Kristinn Laufdal Haraldssonin valintana parhaista raaka-aineista saaristossa sekä hieman Islannintuliaisia

65 € sisältäen neljän ruokalajin illallisen ( jos varaat ennen 26.6. 60€)

Tarjolla hyvä valikoima viinejä ja olutta. (Ei sisälly menun hintaan)

Pop Up Ravintola Kipinän 2014 menu viikolle 1. ilmoitetaan välittömästi kun se on tiedossa!

 

Serviisit ovat kello 13.00, 16.00 ja 19.00

Pöytävaraukset: info@kustavinkipina.fi

 

Huom! Aiemmasta tiedosta poiketen Islannin viikolla ei keittiömestarina ole Friðgeir Ingi Eiríksson.

 

 

 

Matti Jämsen

 

Patxi Rincón

 

Erik Mansikka

 

 
Back to top