Pop Up Ravintola Kipinä tulee taas – tässä keittiömestarit

Tämän vuoden vieraat tulevat Turusta, Tampereelta, Ranskasta, Yhdysvalloista, Norjasta ja Islannista. Tänä vuonna jokaiseen ilta-kattaukseen pääsee bussilla Turun keskustasta edestakaisin joten koko seurue voi rauhassa nauttia Vingruppenin kanssa rakennetuista viinipaketeista ja raikkaista drinkeistä. Toisena uutuutena on Taittinger lounge joka levittäytyy Kipinän terassille ja ympäröivään luontoon. Kansainvälisin ja pisin pop-up kesä alkaa jo kesäkuussa, antaen hieman erilaisen valikoiman esimerkiksi vihanneksia ja marjoja.   Pop Up Ravintola Kipinä on tapahtuma jossa koulutus- ja juhlapaikka muutetaan ravintolaksi jonka puikot annetaan vieraileville keittiömestareille. Keittiömestarit tuodaan keskelle saaristoa Kustaviin ja he tuovat oman näkemyksensä paikallisiin... Read The Rest →

Pop Up Ravintola Kipinän keittiömestarikattaukseen muutos

Kipinän kesän 2015 keittiömestarikattaukseen on tullut muutoksia Baskimaalaiselle keittiömestarille tultua este. Ensimmäinen ja toinen viikko eivät jätä tosin mitään toivomisen varaan sillä silloin kokkaa kaksi vahvaa ja omaperäistä keittiömestaria. Saariston raaka-aineet, viiden eri keittiömestarin ja neljän eri maan tyyleillä, keskellä luontoa.   Ensimmäisen viikon eli 2.7.–5.7. menun on tehnyt J. J. De Nier, monipuolinen Etelä-Afrikkalainen keittiömestari joka suomessa ollessaan on ihastuntut saariston raaka-aineisiin ja asettunut Merimaskuun. Hän tekee monenlaisia tilaisuuksia ja erikoisillallisia J. J. Food Experience yrityksensä kautta. http://jjdenierfood.com/experience/   Toisella viikolla eli 9.7.–12.7. Kipinän valtaa Teemu Laurell. Top Chef Suomi-voittaja,... Read The Rest →

Kustavin Kipinän pop up -ravintola aukeaa neljättä kertaa

Kustavissa sijaitseva pop up -ravintola Kipinä avaa ovensa jälleen 2. heinäkuuta. Luvassa on elämyksiä kaikille aisteille. Huippukokit kylässä Turun saariston luonnonkauniissa Kustavissa sijaitseva monitoimikeskus Kipinä antaa puitteet monenlaiseen toimintaan. 2.7.–2.8. talo taipuu jo neljättä kertaa pop up -ravintolaksi, jossa eri maiden huippukokit tulkitsevat saariston parhaista raaka-aineista koostuvaa ruokakoria ja loihtivat siitä ainutlaatuisia neljän ruokalajin kattauksia.   2.–5.7. ja 9.–12.7. Kipinän keittiössä vierailee keittiömestari Patxi Rincon Zeanurin kylästä Baskimaalta. Rincon lupaa yhdistää saariston ja Baskimaan maut sekä perinteisillä että moderneilla tekniikoilla.   16.–19.7. makuhermoja hellii keittiömestari Rene Uusmees tallinnalaisesta huippuravintola Mekkistä.... Read The Rest →

 
Back to top